Μάθε εδώ, πως το Ginkgo Biloba, μπορεί να ενισχύσει την καθημερινή σου υγεία!

Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας που ξεχνάμε ακόμη και το όνομά μας! Μπλοκάρει το μυαλό και δε μπορούμε να θυμηθούμε ούτε τα πιο βασικά! Αυτό, μπορεί να συμβεί μεγαλώνοντας ή όταν αυξηθούν δραματικά οι υποχρεώσεις μας και μαζί με αυτό προκύπτουν διάφορα θέματα μνήμης και συγκέντρωσης.

Τα πιο πάνω θέματα, μπορούμε να τα διαχειριστούμε με το θαυματουργό φυτό ‘Ginkgo Biloba’. Ένα φυτό που καλλιεργείται στην νότια Κίνα και στην βόρεια Αμερική και έχει αναγνωρισμένες ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό και ειδικά για τις  λειτουργίες του εγκεφάλου - εφόσον συμβάλλει στην καλύτερη τροφοδοσία του με οξυγόνο!

Η δράση αυτή είναι πολύ σημαντική, αφού ενισχύει τις διανοητικές λειτουργίες, όπως τη μνήμη και την ικανότητα συγκέντρωσης.

Ακόμη, αποτελεί πολύ δραστικό αντιοξειδωτικό προστατεύοντας τις μεμβράνες των κυττάρων από βλάβες εξαιτίας του οξειδωτικού στρες, καθυστερώντας έτσι την κυτταρική γήρανση. Επομένως, δρα θετικά στο καρδιαγγειακό σύστημα και την όραση προστατεύοντας τον αμφιβληστροειδή και καθυστερώντας την εκφύλιση της ω κηλίδας