Καλωσορίσατε στο Holland & Barrett Κύπρου!

Το 2010 ο όμιλος C.A.Papaellinas, απέκτησε την αντιπροσώπευση στην Κύπρο της αλυσίδας καταστημάτων Holland & Barrett.

Το Holland & Barrett κατέχει κορυφαία θέση στο λιανικό εμπόριο βιταμινών, μετάλλων και βοτανικών συμπληρωμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Κύπρο τα καταστήματα Holland & Barrett είναι μέχρι στιγμής 13 και καθιερώνονται ολοένα και περισσότερο.


Η Holland & Barrett International, είναι ένας από τους κορυφαίους λιανοπωλητές υγείας και ευεξίας στον κόσμο και ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη, παρέχοντας στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, συμπληρωμάτων διατροφής και υγείας, ειδικών τροφίμων και προϊόντων φυσικής ομορφιάς.

 

Αποστολή του Holland & Barrett είναι η επιδίωξη της υγείας και της ευεξίας, μέσα από τα προϊόντα που προμηθεύει, και τα οφέλη που προσφέρουν αυτά στους πελάτες της.


Η δραστηριοποίηση του Holland & Barrett είναι στους πιο κάτω βασικούς τομείς:

  • Συμπληρώματα διατροφής και υγείας

  • Φυσικές θεραπείς

  • Βιολογικά καλλυντικά

  • Υγιεινά τρόφιμα και σνακ


Συνολικά, προσφέρει στους πελάτες του, περισσότερα από 2.000 προιόντα, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων ευρέως γνωστών μαρκων, όπως BIOGLAN, Dr.Organic, Yogi Tea κλπ.

Εκπαίδευση Holland & Barrett

Το προσωπικό των καταστημάτων Holland & Barrett Κύπρου, παιρνά ένα εκτεταμένο προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού για τα συμπληρώματα διατροφής και τις βιταμίνες. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε σαφείς, συνοπτικές και έγκυρες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τα προϊόντα που ενδεχομένως επιθυμούν να συμπεριλάβουν στο σύστημα διατροφής τους!

Slava Yurthev Copyright