Privacy Policy

Πολιτική Απορρήτου

Papaellinas Group

HEALTHLINE PAPAELLINAS LTD

Η Papaellinas Group δραστηριοποιείται στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών και καταναλωτικών προϊόντων. Οι αλυσίδες καταστημάτων μας περιλαμβάνουν τα Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher και Beauty Outlet.

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας και να διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας με ανοιχτό και διαφανή τρόπο. Η φροντίδα των προσωπικών δεδομένων που μοιράζεστε μαζί μας είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η προστασία του απορρήτου σας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και προστατευμένα.

Για το λόγο αυτό, θέλουμε να είμαστε σαφείς σχετικά με το πώς τα χρησιμοποιούμε, προκειμένου να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη εμπειρία αγορών.

Τι καλύπτει αυτή η Πολιτική

Δεσμευόμαστε να κάνουμε το σωστό όταν πρόκειται για τον τρόπο συλλογής, χρήσης και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει αυτήν την πολιτική απορρήτου («Πολιτική»), η οποία:

  • ορίζει τα είδη των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε.
  • εξηγεί πώς και γιατί συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • εξηγεί πότε και γιατί μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα εντός του Ομίλου Papaellinas και με τρίτους.
  • είναι σαφής σχετικά με τα δικαιώματα και τις επιλογές που έχετε όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα.

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτή η Πολιτική ισχύει για εσάς αν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας:

  • κάνετε αγορές μαζί μας μέσω τηλεφώνου, διαδικτύου ή μέσω εφαρμογών για κινητά

ή

  • είστε μέλος του προγράμματος επιβράβευσης MyBenefits («MyBenefits»)

Αυτή η Πολιτική ισχύει επίσης αν επικοινωνήσετε μαζί μας ή αν επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Τι είδη προσωπικών δεδομένων συλλέγουμε;

Όταν εγγράφεστε στο Πρόγραμμα Πιστότητας (MyBenefits), ζητάμε τα προσωπικά σας δεδομένα (όπως όνομα, επώνυμο, πόλη, διεύθυνση email και ημερομηνία γέννησης) για διαγωνισμούς, προωθητικές ενέργειες, έρευνες ή ερωτηματολόγια σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή για εγγραφή στο newsletter. Ως εκ τούτου, συλλέγουμε τα σχόλια και τη συνεισφορά σας στις έρευνες και τα ερωτηματολόγια πελατών.

Κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με τις υπηρεσίες μας είτε μέσω τηλεφώνου, email ή ταχυδρομείου είτε όταν μιλάτε μαζί μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε για τον εαυτό σας.

Μερικές φορές μπορεί να συλλέξουμε λεπτομέρειες σχετικά με τα emails και άλλες ψηφιακές επικοινωνίες που σας στέλνουμε και τα οποία ανοίγετε, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων που κλικάρετε σε αυτά.

Εάν εγγραφείτε στις ιστοσελίδες μας ή στις εφαρμογές μας για κινητά, θα ζητήσουμε τα στοιχεία σύνδεσης στον λογαριασμό σας, όπως το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε επιλέξει. Ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε προσωπικές πληροφορίες για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσής σας και των στοιχείων επικοινωνίας σας, όπως ο αριθμός τηλεφώνου σας.

Εάν κάνετε μια παραγγελία από εμάς, θα ζητήσουμε επίσης μια διεύθυνση αποστολής και τα στοιχεία πληρωμής σας. Μπορεί να σας ζητήσουμε αυτές τις πληροφορίες μέσω των ιστοσελίδων μας ή των εφαρμογών μας για κινητά, μέσω των τηλεφωνικών μας αντιπροσώπων ή μπορεί να συλλέξουμε αυτές τις πληροφορίες μέσω του email σας ή άλλης επικοινωνίας μαζί μας.

Επιπλέον, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις αγορές σας online και στο κατάστημα (για παράδειγμα, τι έχετε αγοράσει, πότε και πού το αγοράσατε και πώς πληρώσατε για αυτό) ή μπορεί να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των ιστοσελίδων μας ή των εφαρμογών μας για κινητά για να μας βοηθήσουν να τις αναπτύξουμε και να τις βελτιώσουμε περαιτέρω μέσω online ερευνών και άλλων αιτημάτων. Ορισμένες πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα, όπως περιγράφεται αργότερα σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, μέσω Cookies.

Μπορεί επίσης να σας ζητήσουμε άλλες προαιρετικές πληροφορίες, όπως τι είδους συσκευή χρησιμοποιείτε, όπως κινητό τηλέφωνο ή tablet, πώς μάθατε για την ιστοσελίδα μας και ποια θέματα σας ενδιαφέρουν. Εάν επιλέξετε να μας δώσετε αυτές τις πληροφορίες, θα τις χρησιμοποιήσουμε για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία που είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που ζητάμε, όσο περισσότερες πληροφορίες παρέχετε (και όσο πιο ακριβείς είναι αυτές), τόσο καλύτερα μπορούμε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας για εσάς.

Όταν χρησιμοποιείτε την Κάρτα Πιστότητας MyBenefits για να ψωνίσετε από εμάς, ή Χαρτόσημα Δώρων ή Κουπόνια, θα συλλέξουμε πληροφορίες συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των αγορών στο κατάστημα και online, όπου κερδίζετε πόντους Πιστότητας MyBenefits.

Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα από άλλες πηγές, όπως εξειδικευμένες εταιρείες που παρέχουν πληροφορίες. Αυτά τα προσωπικά δεδομένα μας βοηθούν να διαχειριστούμε τον λογαριασμό του Προγράμματος Πιστότητας MyBenefits (συμπεριλαμβανομένης της κατανομής των πόντων MyBenefits), να αναθεωρούμε και να βελτιώνουμε την ακρίβεια των δεδομένων που διατηρούμε, και να βελτιώνουμε και να μετράμε την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας μας μέσω marketing, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής διαφήμισης.

Μπορεί επίσης να συλλέγουμε αυτόματα μη προσωπικές πληροφορίες για εσάς, όπως τον τύπο των προγραμμάτων περιήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείτε ή τον ιστότοπο από τον οποίο συνδεθήκατε στις Ιστοσελίδες μας. Αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να σας ταυτοποιήσουν και χρησιμοποιούνται μόνο για να μας βοηθήσουν να παρέχουμε μια αποτελεσματική υπηρεσία στις Ιστοσελίδες μας.

Πώς και γιατί χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα

Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα για να καταστήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας διαθέσιμα σε εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, διαχειριζόμαστε τους λογαριασμούς που διατηρείτε μαζί μας, συμπεριλαμβανομένου του λογαριασμού σας στο Πρόγραμμα Πιστότητας MyBenefits.

Τα προσωπικά δεδομένα μας βοηθούν στην επεξεργασία των παραγγελιών σας. Χρειαζόμαστε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε τον λογαριασμό πελάτη σας, να σας παρέχουμε τα αγαθά και τις υπηρεσίες που θέλετε να αγοράσετε και να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις παραγγελίες.

Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα για να μας βοηθήσουν στη διαχείριση και τη βελτίωση των καθημερινών μας λειτουργιών. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά και να βελτιώνουμε τις Ιστοσελίδες και τις Εφαρμογές μας για Κινητά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με αυτόν τον τρόπο μέσω της χρήσης cookies και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών στις Ιστοσελίδες και τις Εφαρμογές μας για Κινητά, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών.

Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μας βοηθά επίσης να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε την γκάμα των προϊόντων μας, τις υπηρεσίες μας, τα καταστήματα μας, τα συστήματα πληροφορικής, την τεχνογνωσία μας και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε μαζί σας. Αυτό μας επιτρέπει να σας εξυπηρετούμε καλύτερα ως πελάτη.

Είναι σημαντικό για εμάς να παρακολουθούμε πώς χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες μας προκειμένου να εντοπίζουμε και να προλαμβάνουμε την απάτη, άλλα εγκλήματα και την κακή χρήση των υπηρεσιών. Αυτό μας διαβεβαιώνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τις Υπηρεσίες μας.

Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα για να μας βοηθήσουν να προσωποποιήσουμε την εμπειρία αγορών σας μαζί μας. Το κάνουμε αυτό χρησιμοποιώντας την online περιήγησή σας καθώς και τις αγορές σας στο κατάστημα και online (συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών MyBenefits), και αυτό μας βοηθά να σας κατανοήσουμε καλύτερα ως πελάτη και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες προσφορές και υπηρεσίες.

Η διαδικτυακή διαφήμιση μπορεί να εμφανίζεται στις ιστοσελίδες μας. Αυτό μας βοηθά να μετράμε την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας μας μέσω marketing και να σας παρέχουμε πιο σχετικές επικοινωνίες marketing (συμπεριλαμβανομένων email, ταχυδρομείου ή διαδικτυακής διαφήμισης), που αφορούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Το κάνουμε αυτό γιατί θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε επικοινωνία marketing, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής διαφήμισης, που είναι σχετική με τα ενδιαφέροντά σας. Για να το επιτύχουμε αυτό, μετράμε επίσης τις αντιδράσεις σας στις επικοινωνίες marketing που σχετίζονται με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας ως πελάτη.

Μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, είτε μέσω τηλεφώνου, email ή ταχυδρομείου, είτε απαντώντας σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μας έχετε απευθύνει. Το κάνουμε αυτό γιατί θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα ως πελάτη, οπότε χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα για να παρέχουμε διευκρινίσεις ή βοήθεια σε απάντηση των επικοινωνιών σας.

Ενδέχεται επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διαχειριστούμε προωθητικές ενέργειες και διαγωνισμούς στους οποίους συμμετέχετε ή για να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε και να διαχειριστείτε έρευνες πελατών, ερωτηματολόγια και άλλες δραστηριότητες έρευνας αγοράς που διενεργεί η Papaellinas Group ή άλλοι οργανισμοί εκ μέρους μας. Το κάνουμε αυτό για να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες μας.

Ωστόσο, εάν επικοινωνήσουμε μαζί σας για αυτόν τον λόγο, δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες. Εάν μας ενημερώσετε ότι δεν θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας για έρευνα αγοράς, θα σεβαστούμε αυτήν την επιλογή σας. Αυτό δεν θα επηρεάσει την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας ή το πρόγραμμα MyBenefits.

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, υπό την προϋπόθεση ότι μας έχετε δώσει τη συγκεκριμένη συγκατάθεσή σας για επεξεργασία (εκτός από τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω), τότε η νομιμότητα της επεξεργασίας βασίζεται σε αυτήν τη συγκατάθεση. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, οποιαδήποτε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πριν από τη λήψη της ανάκλησής σας δεν θα επηρεαστεί.

Πότε και γιατί μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεργαζόμαστε με προσεκτικά επιλεγμένους Παρόχους Υπηρεσιών που εκτελούν ορισμένες λειτουργίες εκ μέρους μας. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, εταιρείες που μας βοηθούν με τις τεχνολογικές υπηρεσίες, την αποθήκευση και τη συνδυαστική χρήση δεδομένων, την επεξεργασία πληρωμών και τις παραγγελίες παράδοσης. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι μοιραζόμαστε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που επιτρέπουν στους Παρόχους Υπηρεσιών μας να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Ορισμένοι από τους Παρόχους Υπηρεσιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε διαχειρίζονται διαδικτυακά κανάλια μέσων, και τοποθετούν σχετικές διαδικτυακές διαφημίσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε αυτά τα διαδικτυακά κανάλια μέσων εκ μέρους μας. Για παράδειγμα, μπορεί να δείτε μια διαφήμιση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας καθώς χρησιμοποιείτε συγκεκριμένους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ενδέχεται να μοιραστούμε προσωπικά δεδομένα με άλλους οργανισμούς αν ο νόμος ή μια δημόσια αρχή απαιτεί να μοιραστούμε προσωπικά δεδομένα, αν χρειαστεί να μοιραστούμε προσωπικά δεδομένα προκειμένου να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νομικά μας δικαιώματα.

Εκτός από τις αποκαλύψεις που αναφέρονται σε αυτήν την πολιτική, δεν θα αποκαλύψουμε καμία προσωπική πληροφορία χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός αν έχουμε νομική υποχρέωση ή υποχρεωθούμε να το κάνουμε (για παράδειγμα, αν απαιτείται από Δικαστική Απόφαση ή για σκοπούς πρόληψης απάτης).

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Στην Papaellinas Group δεσμευόμαστε να σεβόμαστε, να προστατεύουμε και να διατηρούμε την ιδιωτικότητά σας, και γι' αυτό έχουμε λάβει πολλά μέτρα.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε μέτρα προστασίας υπολογιστών, όπως τείχη προστασίας (firewalls) και κρυπτογράφηση δεδομένων. Επίσης, εφαρμόζουμε φυσικούς ελέγχους πρόσβασης στα κτίρια και τα αρχεία μας για να διατηρήσουμε την ασφάλεια των δεδομένων. Επιτρέπουμε πρόσβαση μόνο στους υπαλλήλους που τη χρειάζονται για να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.

Όταν αγοράζετε προϊόντα από τις ιστοσελίδες ή τις εφαρμογές μας για κινητά, θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα σε έναν ασφαλή ιστότοπο που διαχειρίζεται και ελέγχεται από την JCC. Τα καταστήματά μας θα μεταφέρουν πληροφορίες στην JCC μόνο μέσω ασφαλούς λογισμικού διακομιστή ("SSL") για την κρυπτογράφηση και συνεπώς την προστασία των πληροφοριών παραγγελίας. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στην JCC θα διέπονται από την πολιτική προστασίας δεδομένων και ιδιωτικότητας της JCC.

Ως μέρος των πολιτικών μας, επιβάλλουμε φυσικά, ηλεκτρονικά και διαδικαστικά μέτρα προστασίας σε σχέση με τη συλλογή, την αποθήκευση και την αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων. Ενδέχεται περιστασιακά να ζητήσουμε απόδειξη ταυτότητας πριν κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε εσάς.

Αν επιλέξετε την επιλογή να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία της κάρτας σας, τότε θα το κάνουμε χρησιμοποιώντας το Σύστημα Token της JCC. Αν επιλέξετε ένα Προϊόν Επαναλαμβανόμενης Αγοράς, τότε θα αποθηκεύσουμε αυτόματα τα στοιχεία της κάρτας σας μέσω του Συστήματος Token της JCC. Το Σύστημα Token είναι ένας ασφαλής τρόπος αποθήκευσης στοιχείων κάρτας χωρίς να τα αποθηκεύουμε πραγματικά. Η JCC αποθηκεύει και μετατρέπει τις ευαίσθητες πληροφορίες πληρωμής ενός πελάτη σε ένα ασφαλές token ή "alias". Αυτό το token χρησιμοποιείται από τις ιστοσελίδες ή τις εφαρμογές μας για την επεξεργασία μελλοντικών συναλλαγών όπως και όταν απαιτείται, χωρίς να ζητούνται τα στοιχεία της κάρτας σας κάθε φορά. Κατά την επιβεβαίωση μιας παραγγελίας, θα αποκαλύψουμε μόνο τα τέσσερα τελευταία ψηφία του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ενδέχεται να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν σε προορισμό εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ("ΕΟΧ"). Μπορεί επίσης να επεξεργαστούν από εταιρείες που λειτουργούν εκτός του ΕΟΧ και εργάζονται για εμάς ή για έναν από τους παρόχους υπηρεσιών μας. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν επαρκώς προστατευμένα και αντιμετωπίζονται σύμφωνα με αυτήν την Πολιτική.

Η Papaellinas Group δεσμεύεται να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών. Ως εκ τούτου, προστίθενται συνεχώς νέες λειτουργίες, χαρακτηριστικά, προϊόντα ή υπηρεσίες στις ιστοσελίδες και τις εφαρμογές μας για κινητά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιοδικές αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, και σας συμβουλεύουμε να ανατρέχετε τακτικά σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για να εξετάζετε τυχόν τροποποιήσεις.

Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας θα πρέπει να απευθύνεται στον Υπεύθυνο Πολιτικής Απορρήτου της C.A.Papaellinas Group στο customerservice@mybenefits.com.cy ή εναλλακτικά, δείτε τη σελίδα Επικοινωνίας στον ιστότοπο αυτό.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το διαδίκτυο είναι ένα ανασφαλές περιβάλλον. Ενώ λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σημειώστε ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων που μεταφέρετε μέσω του διαδικτύου σε εμάς. Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε αυτά τα μέτρα, ανάλογα με τις ανάγκες, όταν διατίθεται νέα τεχνολογία.

Cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες

Το Cookie είναι ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας στον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιούμε Cookies για να παρακολουθούμε την τρέχουσα συνεδρία αγορών σας, να σας επιτρέπουμε να προχωρήσετε στο ταμείο ανά πάσα στιγμή και να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας στο διαδίκτυο.

Ορισμένα cookies είναι απαραίτητα, επομένως δεν θα πρέπει να τα απενεργοποιήσετε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες των Ιστοσελίδων και των Εφαρμογών για Κινητά μας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε άλλα cookies, αλλά αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία των αγορών σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να μην αποδεχτείτε τα Cookies, αλλά ορισμένες λειτουργίες των ιστοσελίδων μας μπορεί να μην λειτουργούν σωστά ή καθόλου αν ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να μην αποδέχεται cookies.

Όσον αφορά τα Cookies, έχετε πολλές επιλογές: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας για να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε νέα Cookies και να διαγράψετε τα υπάρχοντα Cookies. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να σας ειδοποιεί κάθε φορά που τοποθετούνται νέα Cookies στον υπολογιστή ή σε άλλη συσκευή σας.

Τα Cookies μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε τον τρόπο λειτουργίας των Ιστοσελίδων και των Εφαρμογών μας για Κινητά, ώστε να μπορούμε να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας και να σας επιτρέψουμε να χρησιμοποιείτε πολλές από τις χρήσιμες λειτουργίες τους.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε Cookies για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και το περιεχόμενο του καλαθιού αγορών σας όταν επιστρέφετε στις Ιστοσελίδες και τις εφαρμογές μας για κινητά. Επίσης, τα cookies μας βοηθούν να προβάλλουμε διαδικτυακή διαφήμιση που θεωρούμε πιο σχετική για εσάς στις Ιστοσελίδες μας και στους ιστότοπους άλλων οργανισμών. Τα Cookies που χρησιμοποιούνται για αυτόν τον σκοπό τοποθετούνται συχνά στις Ιστοσελίδες μας από άλλους οργανισμούς, πάντα με την άδειά μας.

Επιπλέον, τα Cookies μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιούνται οι Ιστοσελίδες και οι Εφαρμογές μας για Κινητά, για παράδειγμα, ενημερώνοντάς μας αν λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος κατά την περιήγηση. Τα δεδομένα που συλλέγουν τα Cookies είναι κυρίως συγκεντρωτικά και ανώνυμα.

Όταν επισκέπτεστε τις Ιστοσελίδες μας, αυτά τα Cookies καταγράφουν αυτόματα τη διεύθυνση IP σας (τη μοναδική διεύθυνση που προσδιορίζει τον υπολογιστή σας στο διαδίκτυο), η οποία αναγνωρίζεται αυτόματα από τον διακομιστή ιστού μας. Χρησιμοποιούμε τις διευθύνσεις IP για να μας βοηθήσουν στη διαχείριση του Ιστότοπου και για να συλλέξουμε γενικές δημογραφικές πληροφορίες για συγκεντρωτική χρήση. Η διεύθυνση IP σας καταγράφεται επίσης όταν πραγματοποιείτε μια αγορά ως μέτρο πρόληψης απάτης που απαιτείται από την πύλη πληρωμής.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών διαφημιστικών εκστρατειών, για παράδειγμα, ενημερώνοντάς μας αν έχετε ανοίξει ένα διαφημιστικό email που σας έχουμε στείλει και πόσες φορές σας έχει προβληθεί μια διαφήμιση. Τα Cookies μπορούν επίσης να μας ενημερώσουν αν έχετε δει μια συγκεκριμένη διαφήμιση και πόσος χρόνος έχει περάσει από τότε που την είδατε.

Δεδομένα για παιδιά

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προστατεύουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών. Μπορεί να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με παιδιά μόνο εφόσον έχουμε πρώτα λάβει τη συγκατάθεση των γονέων ή των νόμιμων κηδεμόνων τους ή εάν επιτρέπεται από το νόμο. Δεν παρέχουμε καμία υπηρεσία του Προγράμματος Πιστότητας MyBenefit Loyalty Scheme σε παιδιά, αλλά μπορεί να επιτρέψουμε σε παιδιά, με τη συγκατάθεση των γονέων ή των νόμιμων κηδεμόνων τους, να χρησιμοποιούν τις Ιστοσελίδες μας, τις Εφαρμογές μας για Κινητά και τις σελίδες μας στα Κοινωνικά Δίκτυα. Για τους σκοπούς αυτής της δήλωσης απορρήτου, «παιδιά» είναι άτομα που είναι κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα επιθυμείτε και είστε πελάτης των καταστημάτων μας. Μόλις η επαγγελματική μας σχέση μαζί σας λήξει, μπορεί να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για έως και δέκα (10) χρόνια σύμφωνα με την οδηγία του Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dataprotection.gov.cy).

Μπορεί να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για περισσότερο από 10 χρόνια εάν δεν μπορούμε να τα διαγράψουμε για νομικούς, κανονιστικούς ή τεχνικούς λόγους.

Τα δικαιώματά σας

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2018/679, ο οποίος ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018, έχετε διάφορα δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.

Αυτά είναι:

Λήψη πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό σας επιτρέπει, για παράδειγμα, να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς και να ελέγξετε εάν τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα. Για να λάβετε ένα τέτοιο αντίγραφο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο customerservice@mybenefits.com.cy ή εναλλακτικά να επισκεφθείτε τη σελίδα Επικοινωνία με Εμάς στον ιστότοπό μας.

Αίτηση διόρθωσης (επανόρθωσης) των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Αυτό σας επιτρέπει να διορθώσετε οποιαδήποτε ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.

Αίτηση διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας επιτρέπει να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (γνωστό ως «δικαίωμα στη λήθη») εάν δεν υπάρχει βάσιμος λόγος για να συνεχίσουμε την επεξεργασία τους.

Αντίρρηση στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν βασιζόμαστε σε νόμιμο συμφέρον και υπάρχει κάτι στην ιδιαίτερη κατάσταση σας που σας κάνει να επιθυμείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία για αυτόν τον λόγο. Εάν υποβάλετε αντίρρηση, δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός αν μπορέσουμε να αποδείξουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους για την επεξεργασία που υπερτερούν των συμφερόντων, δικαιωμάτων και ελευθεριών σας.

Δικαίωμα αντίρρησης όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ. Εάν αντιταχθείτε στην επεξεργασία για σκοπούς μάρκετινγκ, θα σταματήσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς.

Αίτηση περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας επιτρέπει να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, δηλαδή να τα χρησιμοποιούμε μόνο για ορισμένα πράγματα, αν:

  • δεν είναι ακριβή,
  • έχουν χρησιμοποιηθεί παράνομα αλλά δεν επιθυμείτε να τα διαγράψουμε,
  • δεν είναι πλέον σχετικά, αλλά επιθυμείτε να τα διατηρήσουμε για πιθανές νομικές αξιώσεις,
  • έχετε ήδη ζητήσει να σταματήσουμε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων αλλά περιμένετε να επιβεβαιώσουμε αν έχουμε νόμιμους λόγους για τη χρήση τους.

Αίτηση λήψης αντιγράφου των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν σε μια μορφή που είναι δομημένη και κοινώς χρησιμοποιούμενη και μεταφορά αυτών των δεδομένων σε άλλους οργανισμούς. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφερθούν τα προσωπικά σας δεδομένα απευθείας από εμάς σε άλλους οργανισμούς που θα ονομάσετε (γνωστό ως δικαίωμα φορητότητας δεδομένων).

Ανάκληση της συγκατάθεσής σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή. Σημειώστε ότι οποιαδήποτε ανάκληση συγκατάθεσης δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίζεται σε συγκατάθεση πριν ανακληθεί ή ανασταλεί από εσάς. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, να αποχωρήσετε, να διαγραφείτε ή να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας μέσω συνδέσμου στο υποσέλιδο όλων των μη συναλλακτικών email μηνυμάτων. Αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες όταν εγγραφείτε στις λίστες email μας και στα email μηνύματα που αποστέλλουμε.

Εάν, οποιαδήποτε στιγμή, πιστεύετε ότι έχετε λάβει μια μη ζητηθείσα εμπορική email από την Papaellinas Group εκ μέρους άλλου, μπορείτε να το αναφέρετε σε εμάς στο customerservice@mybenefits.com.cy ή εναλλακτικά να επισκεφθείτε τη σελίδα Επικοινωνία με Εμάς στον ιστότοπό μας.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Για να μας βοηθήσετε να το πετύχουμε αυτό, από καιρό σε καιρό, μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας χρησιμοποιώντας μία από τις μεθόδους επικοινωνίας που έχετε παρέχει, με λεπτομέρειες για τα ενημερωτικά μας δελτία, έρευνες, προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Εάν οποιαδήποτε στιγμή δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτές τις λεπτομέρειες, τότε κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Απεγγραφή» στο κάτω μέρος ενός email. Σημειώστε ότι οι ενεργοί πελάτες θα συνεχίσουν να λαμβάνουν επικοινωνίες σχετικά με παραγγελίες και λογαριασμούς από εμάς.

Στοχεύουμε να διατηρούμε τις πληροφορίες σας όσο το δυνατόν πιο ακριβείς. Εάν επιθυμείτε να αναθεωρήσετε ή να αλλάξετε τις λεπτομέρειες που μας έχετε παρέχει, ή να αφαιρέσετε την δημοσιευμένη υποβολή σας από τον ιστότοπο, μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας τη σελίδα Επικοινωνία με Εμάς στον ιστότοπό μας.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας

Εάν έχετε ασκήσει οποιοδήποτε ή όλα τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας και εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι οι ανησυχίες σας σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων δεν έχουν αντιμετωπιστεί επαρκώς από εμάς, έχετε το δικαίωμα να καταγγείλετε επικοινωνώντας μαζί μας στο customerservice@mybenefits.com.cy ή εναλλακτικά να επισκεφθείτε τη σελίδα Επικοινωνία με Εμάς στον ιστότοπό μας.

Αλλαγές σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου

Μπορεί να τροποποιήσουμε ή να αναθεωρήσουμε αυτήν τη δήλωση απορρήτου από καιρό σε καιρό.

Θα σας ειδοποιήσουμε κατάλληλα όταν κάνουμε αλλαγές σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου και θα τροποποιήσουμε την ημερομηνία αναθεώρησης στην κορυφή αυτής της σελίδας. Ωστόσο, σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν τη δήλωση ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι για το πώς επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Επικοινωνία μαζί μας

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας ή εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση customerservice@mybenefits.com.cy ή εναλλακτικά επισκεφθείτε τη σελίδα Επικοινωνία με Εμάς στον ιστότοπό μας.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας στη διεύθυνση dpo@papaellinas.com.cy.

Οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να εξυπηρετούμε τα αιτήματά σας άμεσα.

Σημείωση:

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 θα ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018. Μέχρι τότε, ισχύουν οι Νόμοι περί Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων (Προστασία Ατόμων) 2001 έως 2012.