Terms & Conditions

Όροι & Προϋποθέσεις

Αυτός ο Ιστότοπος ανήκει και λειτουργεί από την εταιρεία HealthLine Papaellinas Ltd, με εγγεγραμμένη έδρα στη διεύθυνση Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 179, Λατσιά, Λευκωσία, 2235, Κύπρος, και με αριθμό εταιρείας ΗΕ684 και εγγεγραμμένο ΑΦΜ CY99000062X.

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις περιλαμβάνουν γενικούς όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση αυτού του Ιστότοπου, όρους και προϋποθέσεις που σχετίζονται με τις Υπηρεσίες και όρους και προϋποθέσεις που σχετίζονται με την πώληση και αγορά Προϊόντων στον Ιστότοπο.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Η χρήση του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών, καθώς και η αγορά οποιωνδήποτε Προϊόντων σε αυτόν τον Ιστότοπο, θα υπόκεινται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Σημαντική δήλωση ευθύνης

Οι πληροφορίες που διατίθενται στον Ιστότοπο ή μέσω αυτού, καθώς και οι Υπηρεσίες που παρέχονται μέσω ή σε σχέση με τον Ιστότοπο, προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν συνιστούν συμβουλές ή ιατρικές συμβουλές.

Όπου ο Ιστότοπος ή οποιαδήποτε Ανάρτηση από χρήστη περιλαμβάνει απόψεις, συμβουλές, συστάσεις και γνώμες, αυτές οι απόψεις, συμβουλές, συστάσεις και γνώμες δεν υποστηρίζονται από εμάς και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, δυσφημιστικό χαρακτήρα, πληρότητα, επικαιρότητα ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτές τις απόψεις, συμβουλές, συστάσεις και γνώμες.

Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στον Ιστότοπο (και παρέχονται από εμάς σε εσάς ως μέρος οποιωνδήποτε Υπηρεσιών ή Προϊόντων) είναι σωστές, αλλά οι πληροφορίες είναι γενικής φύσης και δεν προορίζονται να αποτελέσουν όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τα θέματα που αναφέρονται στον Ιστότοπο, και ως εκ τούτου δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη και αποκλείουμε κάθε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να λάβετε ή απώλεια ή ζημία που μπορεί να υποστείτε (άμεση ή έμμεση, συμπεριλαμβανομένων της απώλειας μισθού, κέρδους, ευκαιρίας ή χρόνου, πόνου και ταλαιπωρίας, οποιαδήποτε έμμεση, επακόλουθη ή ειδική ζημία, ανεξάρτητα από τον τρόπο που προκύπτει) ως αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης σε οποιαδήποτε πληροφορία σε αυτόν τον Ιστότοπο.

Η ευθύνη μας απέναντί σας σε σχέση με οποιοδήποτε Προϊόν που αγοράστηκε μέσω του Ιστότοπου περιορίζεται αυστηρά στην τιμή αγοράς του Προϊόντος αυτού.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 14/6/2020

Όλες οι διατάξεις που αναφέρονται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και επιδιώκουν να περιορίσουν ή να αποκλείσουν την ευθύνη μας υπόκεινται πάντα στα νόμιμα δικαιώματά σας (περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα οποία παρέχονται στην παράγραφο 4.5).

1. Ορισμοί

Στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί:

"HealthLine C.A. Papaellinas Ltd." σημαίνει Holland & Barrett Κύπρου, με εγγεγραμμένη έδρα στη διεύθυνση Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 179, Λατσιά, Λευκωσία, 2235, Κύπρος, με αριθμό εγγραφής στο μητρώο HE6312 και εγγεγραμμένο ΑΦΜ CY99000062X και οι όροι 'εμείς', 'εμάς', 'μας' θα αναφέρονται στο Holland & Barrett Κύπρου.

"Υλικά" όπως ορίζονται στην παράγραφο 2.2.

"Προϊόντα" σημαίνει οποιαδήποτε προϊόντα προσφέρονται προς πώληση στον Ιστότοπο.

"Υπηρεσίες" σημαίνει οποιεσδήποτε πληροφορίες και υπηρεσίες που παραγγέλθηκαν και/ή παρέχονται από το Holland & Barrett Κύπρου μέσω ή μέσω του Ιστότοπου. Για αποφυγή αμφιβολιών, οποιεσδήποτε ηλεκτρονικές πληροφορίες που σας παρέχονται από το Holland & Barrett Κύπρου θα αποτελούν μέρος της "Υπηρεσίας" και όχι Προϊόν και τα δικαιώματα ακύρωσης θα ισχύουν ανάλογα.

"Ιστότοπος" σημαίνει την ιστοσελίδα με το URL www.hollandbarrett.com.cy ή τον WAP ιστότοπο ή τυχόν ιστότοπους αντικατάστασης κατά καιρούς.

"Υποβολή" σημαίνει οποιαδήποτε γραπτά σχόλια, συμπεριλαμβανομένης μίας Κριτικής, που μας παρέχετε ή αναρτάτε απευθείας στον Ιστότοπο και σχετίζονται με τα Προϊόντα, καθώς και οποιεσδήποτε φωτογραφίες.

2. Χρήση αυτού του ιστότοπου γενικά

2.1 Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο για προσωπική και νόμιμη χρήση, σύμφωνα με τους παρόντες όρους, και δεν επιτρέπεται να αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό από τον Ιστότοπο για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης αγαθών ή υπηρεσιών.

2.2 Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλα τα υλικά που βρίσκονται στον Ιστότοπο και παρέχονται ως μέρος των Προϊόντων ή Υπηρεσιών ("Υλικά") ανήκουν στην Holland & Barrett Κύπρου ή στους τρίτους παρόχους αδειών της. Εκτός από την έκταση που αναφέρεται ρητά σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, δεν επιτρέπεται να κάνετε οποιαδήποτε αντίγραφα οποιουδήποτε μέρους των Υλικών, να αφαιρείτε ή να αλλάζετε οτιδήποτε στον Ιστότοπο, να συμπεριλάβετε ή να δημιουργήσετε συνδέσμους προς ή από τον Ιστότοπο χωρίς την έγγραφη εξουσιοδότησή μας, ή να αφαιρέσετε ή να αλλάξετε οποιεσδήποτε ειδοποιήσεις πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων ή άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που περιέχονται στα Υλικά ή στα αντίγραφα των Υλικών.

2.3 Σε περίπτωση που υποβάλετε μια Υποβολή σε εμάς, συμφωνείτε να μας παραχωρήσετε μια αποκλειστική, αμετάκλητη, διαρκή άδεια χρήσης της σε παγκόσμιο επίπεδο στον Ιστότοπο (και να την διαθέσουμε σε άλλους χρήστες), καθώς και στα υλικά προώθησης μας και για οποιονδήποτε άλλο επιχειρηματικό σκοπό, και να επεξεργαστούμε τις Υποβολές σας αν η Holland & Barrett Κύπρου το κρίνει απαραίτητο ή επιθυμητό για οποιονδήποτε λόγο.

2.4 Αναγνωρίζετε ότι η υποβολή μιας Υποβολής δεν εγγυάται ότι η Υποβολή αυτή ή οποιοδήποτε μέρος αυτής θα εμφανιστεί στον Ιστότοπο, αλλά συμφωνείτε ότι η Holland & Barrett Κύπρου μπορεί, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να επιλέξει να εμφανίσει οποιαδήποτε Υποβολή ή οποιοδήποτε μέρος μιας Υποβολής που κάνετε στον Ιστότοπο.

2.5 Εγγυάστε και δηλώνετε ότι κατέχετε ή έχετε άδεια να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε οποιεσδήποτε Υποβολές κάνετε στον Ιστότοπο.

2.6 Αναγνωρίζετε ότι δεν θα μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε οποιαδήποτε Υποβολή μετά την υποβολή της.

2.7 Οποιοσδήποτε χρήστης αισθάνεται ότι οποιαδήποτε Υποβολή άλλων χρηστών είναι προσβλητική, ενθαρρύνεται να επικοινωνήσει μαζί μας στο info@cap.com.cy. Θα εξετάσουμε τη σχετική Υποβολή το συντομότερο δυνατό και θα λάβουμε τις απαραίτητες ενέργειες, εάν χρειαστεί.

2.8 Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο για να αναρτάτε, να ανεβάζετε ή να μεταδίδετε με άλλο τρόπο υλικό που είναι άσεμνο ή πορνογραφικό, απειλητικό, εκφοβιστικό, ρατσιστικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, παραβιάζει οποιοδήποτε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή είναι άλλως παράνομο, να παρενοχλείτε, να απειλείτε ή να παραβιάζετε τα δικαιώματα άλλων, να παρουσιάζετε ψευδώς την ταυτότητά σας ή την κατάστασή σας, να εισβάλετε στον Ιστότοπο ή σε οποιοδήποτε άλλο σχετικό υπολογιστικό σύστημα, να προκαλείτε υπερβολική κίνηση δεδομένων, να μεταφέρετε ιούς ή να προωθείτε αλυσιδωτές επιστολές ή παρόμοια υλικά που μπορεί εύλογα να αναμένεται ότι θα εμποδίσουν άλλους χρήστες από τη χρήση και την απόλαυση του Ιστότοπου ή οποιουδήποτε άλλου ιστότοπου, ή να βλάψετε ή να καταστρέψετε τη φήμη της Holland & Barrett Κύπρου ή οποιουδήποτε τρίτου.

2.9 Η Holland & Barrett Κύπρου δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση να παρακολουθεί τη χρήση του Ιστότοπου. Ωστόσο, η Holland & Barrett Κύπρου διατηρεί το δικαίωμα να αποκαλύπτει οποιαδήποτε πληροφορία όπως απαιτείται από το νόμο και/ή να αφαιρεί, να αρνείται να δημοσιεύσει ή να επεξεργάζεται οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικά, να μπλοκάρει την πρόσβασή σας και να λαμβάνει τέτοιες άλλες ενέργειες που μπορεί να είναι εύλογα απαραίτητες για να αποτραπεί οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των όρων και προϋποθέσεων ή οποιασδήποτε παραβίασης της εφαρμοστέας νομοθεσίας ή κανονισμού. Η Holland & Barrett Κύπρου θα συνεργαστεί επίσης κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια πλήρως με τις αρχές επιβολής του νόμου και άλλες αρμόδιες αρχές σχετικά με οποιαδήποτε έρευνα για ύποπτη παράνομη δραστηριότητα ή παραβίαση της ασφάλειας του δικτύου.

2.10 Η Holland & Barrett Κύπρου μπορεί να αλλάζει τη μορφή και το περιεχόμενο του Ιστότοπου κατά καιρούς. Θα πρέπει να ανανεώνετε τον περιηγητή σας κάθε φορά που επισκέπτεστε τον Ιστότοπο για να διασφαλίσετε ότι θα κατεβάζετε την πιο ενημερωμένη έκδοση του Ιστότοπου.

3. Τα προσωπικά σας στοιχεία

3.1 Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου της Holland & Barrett Κύπρου, η οποία αποτελεί μέρος των παρόντων όρων και προϋποθέσεων. Σε περίπτωση που η Holland & Barrett Κύπρου υποβληθεί σε αναδιοργάνωση ή πωληθεί σε τρίτο μέρος, συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα που κατέχει η Holland & Barrett Κύπρου για εσάς μπορεί να μεταβιβαστούν σε αυτή την αναδιοργανωμένη οντότητα ή τρίτο μέρος και να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.

Η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι και Προϋποθέσεις έχουν ενημερωθεί τον Μάιο του 2018 βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, ο οποίος ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018.

Μέχρι τότε, οι Νόμοι περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία των Ατόμων) από το 2001 έως το 2012 παραμένουν σε ισχύ.

4. Ευθύνη

4.1 Ανατρέξτε στην σημαντική δήλωση ευθύνης στην αρχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων. Υπό το πρίσμα αυτής της δήλωσης, συμφωνείτε ότι η χρήση του Ιστότοπου και της Υπηρεσίας γίνεται με βάση το "όπως είναι" και "όπως διατίθεται". Με βάση αυτό, εκτός εάν αναφέρεται ρητά στους παρόντες όρους ή σύμφωνα με τα στατιστικά σας δικαιώματα, η Holland & Barrett Κύπρου δεν αναλαμβάνει όρους, εγγυήσεις ή άλλες προϋποθέσεις σε σχέση με τον Ιστότοπο ή τις Υπηρεσίες ή οποιοδήποτε εγγυημένο ή προβλεπόμενο αποτέλεσμα από τη χρήση του Ιστότοπου, των Υπηρεσιών ή των Προϊόντων.

4.2 Ο Ιστότοπος περιλαμβάνει συνδέσμους προς εξωτερικούς ιστότοπους και κοινές σελίδες με άλλες επωνυμίες. Η Holland & Barrett Κύπρου έχει συμπεριλάβει συνδέσμους σε αυτούς τους ιστότοπους και σελίδες με άλλες επωνυμίες για να σας παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες που μπορεί να βρείτε χρήσιμες ή ενδιαφέρουσες. Η Holland & Barrett Κύπρου δεν εγκρίνει το περιεχόμενο των εξωτερικών ιστότοπων και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων και σελίδων ή για οτιδήποτε παρέχεται από αυτούς.

4.3 Υπό την επιφύλαξη της σημαντικής δήλωσης ευθύνης, η Holland & Barrett Κύπρου δεν φέρει ευθύνη για αποτυχία συμμόρφωσης με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις λόγω οποιουδήποτε γεγονότος πέρα από τον εύλογο έλεγχό της, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των εσφαλμένων πληροφοριών που εισάγετε εσείς.

4.4 Ο Ιστότοπος ή τα έγγραφα που αποστέλλονται με ένα Προϊόν, ή η συσκευασία ή η ετικέτα ενός Προϊόντος, μπορεί να περιέχουν οδηγίες χρήσης, προειδοποιήσεις, αντενδείξεις και άλλες ειδοποιήσεις. Πρέπει να διαβάσετε και να ακολουθήσετε προσεκτικά αυτές τις ειδοποιήσεις και να διασφαλίσετε ότι και άλλοι που χρησιμοποιούν τα Προϊόντα το κάνουν επίσης. Υπό την επιφύλαξη της σημαντικής δήλωσης ευθύνης, δεν θα είμαστε νομικά υπεύθυνοι για εσάς εάν οποιοδήποτε από αυτά δεν τηρηθεί.

4.5 Η Holland & Barrett Κύπρου δεν επιδιώκει να αποκλείσει ή να περιορίσει την ευθύνη της για:

(a) θάνατο ή σωματική βλάβη που προκλήθηκε από αμέλεια της ή αμέλεια των διευθυντών, υπαλλήλων, αντιπροσώπων ή υπεργολάβων της;

(b) απάτη ή δόλια αναπαράσταση;

(c) παραβίαση οποιασδήποτε υποχρέωσης και/ή ευθύνης που επιβάλλεται στην Holland & Barrett από οποιοδήποτε εθνικό νόμο ή κανονισμό της Κύπρου και/ή οποιαδήποτε οδηγία ή κανονισμός της ΕΕ.

Και όλες οι εξαιρέσεις ή περιορισμοί της ευθύνης της Holland & Barrett Κύπρου που αναφέρονται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις θα υπόκεινται πάντοτε στις διατάξεις αυτής της παραγράφου 4.5.

5. Κωδικός πρόσβασης

5.1 Ως μέρος των Υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού του Ιστότοπου, ενδέχεται να σας χορηγηθεί μια προσωπική κωδικός πρόσβασης, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές του Ιστότοπου και για ταχεία ολοκλήρωση της αγοράς. Θα χρησιμοποιείτε τον κωδικό πρόσβασης μόνο για αυτήν την πρόσβαση και όχι για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Πρέπει να διατηρείτε τον κωδικό πρόσβασης εμπιστευτικό ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να αποκαλύπτετε τον κωδικό πρόσβασης ή να επιτρέπετε σε οποιονδήποτε άλλο να τον χρησιμοποιήσει. Οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των όρων από οποιονδήποτε στον οποίο αποκαλύπτετε τον κωδικό πρόσβασης θα θεωρείται ως αν είχε διαπραχθεί από εσάς και δεν θα σας απαλλάξει από τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

5.2 Σε περίπτωση οποιασδήποτε αποτυχίας ή σφάλματος στη λειτουργία του κωδικού πρόσβασης, θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση του κωδικού πρόσβασης, να εξέλθετε από τον Ιστότοπο αμέσως και να ενημερώσετε την Holland & Barrett Stores C.A. Papaellinas Ltd. για την εν λόγω αποτυχία ή σφάλμα.

5.3 Η Holland & Barrett Stores C.A. Papaellinas Ltd. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης και το όνομα χρήστη σας ανά πάσα στιγμή κατά την απόλυτη κρίση της και συμφωνείτε να ενημερώνετε αμέσως την Holland & Barrett Stores C.A. Papaellinas Ltd. για οποιεσδήποτε αλλαγές στα στοιχεία εγγραφής σας.

6. Αναστολή και διακοπή της Υπηρεσίας

6.1 Η Holland & Barrett Κύπρου μπορεί να αναστείλει τη λειτουργία του Ιστότοπου για επισκευές ή συντηρήσεις ή προκειμένου να ενημερώσει ή να αναβαθμίσει το περιεχόμενο ή τη λειτουργικότητα του Ιστότοπου από καιρό σε καιρό. Η πρόσβαση ή η χρήση του Ιστότοπου ή των συνδεδεμένων σελίδων δεν θα είναι απαραίτητα αδιάκοπη ή χωρίς σφάλματα.

6.2 Η Holland & Barrett Κύπρου μπορεί να τερματίσει την Υπηρεσία και να σταματήσει την αποστολή Προϊόντων προς εσάς άμεσα, σε περίπτωση που παραβιάσετε οποιονδήποτε από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ή εάν καθυστερείτε ή δεν πληρώνετε οποιαδήποτε ποσά οφείλονται στην Holland & Barrett Κύπρου.

7. Επιλεξιμότητα για αγορά Προϊόντων

7.1 Η Holland & Barrett Κύπρου δεν πουλάει Προϊόντα σε παιδιά κάτω των 18 ετών μέσω αυτού του Ιστότοπου, αν και μπορεί να πουλήσει Προϊόντα κατάλληλα για παιδιά σε ενήλικες. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μη συναλλακτικά μέρη του Ιστότοπου, αλλά δεν μπορείτε να αγοράσετε Προϊόντα από τον Ιστότοπο. Με την παραγγελία Προϊόντων δηλώνετε ότι είστε 18 ετών ή μεγαλύτερος.

7.2 Για να αγοράσετε Προϊόντα, πρέπει να υποβάλετε μια έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa ή Mastercard, ή έγκυρα στοιχεία σύνδεσης PayPal. Δηλώνετε ότι η κάρτα πληρωμής ή τα στοιχεία σύνδεσης PayPal που υποβάλλετε είναι δικά σας. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών/χρεωστικών καρτών και οι χρήστες PayPal υπόκεινται σε ελέγχους επαλήθευσης και εξουσιοδότηση από τον εκδότη της κάρτας ή τον πάροχο πληρωμών. Η Holland & Barrett Κύπρου δεν ευθύνεται στην περίπτωση που ο πάροχος της κάρτας πληρωμής σας αρνηθεί να εξουσιοδοτήσει τις πληρωμές.

8. Παραγγελία προϊόντων

8.1 Εάν επιλέξετε την επιλογή να επιτρέψετε την αποθήκευση των στοιχείων της κάρτας σας, θα το κάνουμε χρησιμοποιώντας το Σύστημα JCC Token. Το Σύστημα Token είναι ένας ασφαλής τρόπος για εμάς να διατηρούμε τα στοιχεία της κάρτας χωρίς να τα αποθηκεύουμε πραγματικά. Η JCC αποθηκεύει και μετατρέπει τις ευαίσθητες πληροφορίες πληρωμής σας σε ένα ασφαλές token ή "ψευδώνυμο". Αυτό το token χρησιμοποιείται στη συνέχεια από εμάς για να επεξεργαστούμε μελλοντικές συναλλαγές όποτε απαιτείται, χωρίς να ζητούμε τα στοιχεία της κάρτας σας κάθε φορά.

8.2 Είναι δική σας ευθύνη να μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε αλλαγή διεύθυνσης ή άλλες σχετικές λεπτομέρειες, όπως στοιχεία κάρτας πληρωμής.

9. Σχηματισμός Σύμβασης

9.1 Μετά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας, θα λάβετε ένα email από εμάς επιβεβαιώνοντας ότι έχουμε παραλάβει την παραγγελία σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει γίνει αποδεκτή. Η παραγγελία σας συνιστά προσφορά προς την Holland & Barrett Κύπρου για την αγορά ενός Προϊόντος μέσω του Ιστότοπου (και η Holland & Barrett Κύπρου διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει παραγγελίες για Προϊόντα).

Δεν θα υπάρξει σύμβαση σε σχέση με τα Προϊόντα μέχρι να σας επιβεβαιώσουμε μέσω email ότι το Προϊόν έχει αποσταλεί (Επιβεβαίωση Αποστολής). Η αποδοχή της προσφοράς σας θα θεωρείται ολοκληρωμένη και η σύμβαση μεταξύ μας θα συνάπτεται όταν σας στείλουμε το email Επιβεβαίωσης Αποστολής.

10. Πληροφορίες τιμολόγησης, διαθεσιμότητας και αποστολής των Προϊόντων

10.1 Οι πληροφορίες που εμφανίζονται στον Ιστότοπο σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα υπόκεινται σε αλλαγές από την Holland & Barrett Κύπρου. Η πληρωμή για τα Προϊόντα θα πραγματοποιείται μέσω του Ιστότοπου σύμφωνα με τη διαδικασία που εξηγείται στον Ιστότοπο.

10.2 Ενώ επιδιώκουμε να είμαστε ακριβείς, οποιαδήποτε πληροφορία διαθεσιμότητας ή εκτιμήσεις αποστολής στον Ιστότοπο σχετικά με τα Προϊόντα είναι ενδεικτικές. Καθώς επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε μέσω email, τηλεφώνου ή SMS, εάν κάποιο από τα Προϊόντα που παραγγείλατε αποδειχθεί ότι δεν είναι διαθέσιμο. Παρακαλούμε επιτρέψτε έως 10 εργάσιμες ημέρες για την παράδοση σε ακραίες περιπτώσεις.

10.3 Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, είναι πιθανό ένα Προϊόν να έχει λανθασμένη τιμή στον Ιστότοπο. Επιβεβαιώνουμε όμως τις τιμές ως μέρος των διαδικασιών αποστολής μας. Εάν η πραγματική τιμή ενός Προϊόντος είναι χαμηλότερη από αυτήν που αναφέρεται στον Ιστότοπο, θα χρεώσουμε το χαμηλότερο ποσό και θα σας στείλουμε το Προϊόν. Εάν η πραγματική τιμή είναι υψηλότερη από αυτήν που αναφέρεται στον Ιστότοπο, θα επικοινωνήσουμε, κατά την κρίση μας, μαζί σας για οδηγίες πριν από την αποστολή ή θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας και θα σας ειδοποιήσουμε για την ακύρωση αυτή. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

10.4 Τα Προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση παράδοσής σας το συντομότερο δυνατό μετά την αποδοχή της παραγγελίας σας. Οι χρεώσεις παράδοσης και ο φόρος πωλήσεων θα καθορίζονται ανάλογα με την τοποθεσία σας και θα ενημερωθείτε για τη σχετική χρέωση στον Ιστότοπο πριν επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας.

11. Εγγυήσεις

11.1 Η Holland & Barrett Κύπρου εγγυάται ότι οι Υπηρεσίες θα παρέχονται με εύλογη επιμέλεια και δεξιοτεχνία.

12. Νόμιμα δικαιώματα και επιστροφές χρημάτων

12.1 Ενημερώνουμε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις από καιρό σε καιρό. Παρακαλούμε δείτε την κορυφή αυτής της σελίδας για να δείτε πότε ενημερώθηκαν τελευταία φορά αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις. Κάθε φορά που παραγγέλνετε προϊόντα από εμάς, οι όροι και προϋποθέσεις που ισχύουν κατά την στιγμή της παραγγελίας σας θα ισχύουν για τη σύμβαση μεταξύ εσάς και εμάς. Εάν χρειαστεί να αναθεωρήσουμε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις και αυτό έχει ουσιαστική επίπτωση στην παραγγελία σας, θα σας επικοινωνήσουμε για να σας δώσουμε εύλογη προειδοποίηση για τις αλλαγές και να σας ενημερώσουμε πώς να ακυρώσετε τη σύμβαση εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις αλλαγές. Περιηγούμενος στον Ιστότοπο αποδέχεστε ότι είστε δεσμευμένοι από τους τρέχοντες όρους και προϋποθέσεις που σχετίζονται με τη χρήση του Ιστότοπου. Θα πρέπει να ελέγχετε αυτούς τους όρους κάθε φορά που επισκέπτεστε ξανά τον Ιστότοπο.

12.2 Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις αποτελούν την πλήρη κατανόηση των μερών και υπερισχύουν όλων των προηγούμενων συμφωνιών, κατανοήσεων και παραστάσεων που σχετίζονται με το αντικείμενο.

12.3 Εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των όρων και προϋποθέσεων κριθεί αόριστη, αυτό δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα οποιασδήποτε άλλης διάταξης.

12.4 Η Holland & Barrett Κύπρου μπορεί να καθυστερήσει την επιβολή των δικαιωμάτων της σύμφωνα με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις χωρίς να τα απωλέσει.

12.5 Συμφωνείτε ότι η Holland & Barrett Κύπρου μπορεί να αναθέσει την εκτέλεση οποιασδήποτε από τις υποχρεώσεις της ή να μεταβιβάσει αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ή οποιοδήποτε από τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις της χωρίς να σας ειδοποιήσει.

12.6 Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το δίκαιο της Κύπρου, και συναινείτε στη μη αποκλειστική δικαιοδοσία των Κυπριακών δικαστηρίων.

12.7 Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή παράπονα (για την Υπηρεσία ή τη χρήση του Ιστότοπου από άλλους), παρακαλούμε να τα απευθύνετε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Holland & Barrett Κύπρου, 179 Λεωφόρος Γιαννου Κρανιδιώτη, Λατσιά, Λευκωσία, 2235, Κύπρος ή στο email: info@cap.com.cy.

13. Προσφορές

13.1 Προσφορές

Οι προωθητικές προσφορές είναι έγκυρες όταν χρησιμοποιούνται online στη διεύθυνση www.hollandandbarrett.com.cy και προσφέρουν έκπτωση όταν παραγγέλλετε από την Holland & Barrett Κύπρου. Οι προσφορές ενδέχεται να απαιτούν τη χρήση συγκεκριμένων κωδικών που πρέπει να εισαχθούν κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Οι κωδικοί είναι έγκυροι για μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Οι προωθητικές προσφορές είναι συχνά μοναδικές και δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προσφορές. Οι προσφορές ενδέχεται να περιορίζονται σε μία χρήση ανά πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής αγαθών που έχουν αγοραστεί χρησιμοποιώντας έναν προωθητικό κωδικό, οι επιστροφές χρημάτων θα πιστωθούν για το αρχικό ποσό που πληρώθηκε και με την αρχική μέθοδο πληρωμής. Οι προωθητικοί κωδικοί δεν ισχύουν για χρεώσεις παράδοσης· ο προωθητικός κωδικός δεν εφαρμόζεται σε υπηρεσίες παράδοσης διαθέσιμες online. Η Holland & Barrett Κύπρου διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της προώθησης ανά πάσα στιγμή και να λάβει την κατάλληλη δράση, συμπεριλαμβανομένης της ακύρωσης του κωδικού.

13.2 Γενικά

i. Με τη συμμετοχή σας στην Προώθηση, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις και από τις αποφάσεις μας, οι οποίες είναι τελικές σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, την Προώθηση, την κλήρωση και/ή τα αποτελέσματα και δεν θα γίνει καμία αλληλογραφία ή συζήτηση.

ii. Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για χαμένες, καθυστερημένες, λανθασμένα κατευθυνόμενες, μη παραδιδόμενες ή ελλιπείς συμμετοχές, είτε λόγω σφαλμάτων ή αποτυχιών του συστήματος, ελαττωματικών μεταδόσεων ή άλλων δυσλειτουργιών τηλεπικοινωνιών, μη ληφθείσες συμμετοχές που προκύπτουν από αποτυχίες υλικού ή λογισμικού, χαμένες ή μη διαθέσιμες συνδέσεις δικτύου, αποτυχημένες, ελλιπείς ή αλλοιωμένες μεταδόσεις υπολογιστή ή τηλεφώνου, τυπογραφικά ή συστηματικά σφάλματα και αποτυχίες, ελαττωματικές μεταδόσεις, τεχνικές δυσλειτουργίες ή άλλως.

iii. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους συμμετέχοντες θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε σχέση με την Προώθηση και δεν θα αποκαλυφθούν σε κανένα τρίτο μέρος, εκτός αν είναι απαραίτητο για την λειτουργία της Προώθησης και την εκπλήρωση του βραβείου, όπου ισχύει.

iv. Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το δίκαιο της Κύπρου και οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από ή σε σχέση με αυτήν τη Συμφωνία θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των Κυπριακών Δικαστηρίων.

14. Όροι & Προϋποθέσεις δωροεπιταγών

14.1 Οι δωροεπιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για αγορές στα καταστήματα Holland & Barrett Κύπρου και στην ιστοσελίδα www.hollandbarrett.com.cy.

14.2 Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν μόνες τους ή σε συνδυασμό με μετρητά (μόνο στα καταστήματα Holland & Barrett Κύπρου) ή με πληρωμές μέσω VISA.

14.3 Οι δωροεπιταγές δεν μπορούν να εξαργυρωθούν πλήρως ή μερικώς σε μετρητά ή να ανταλλαχθούν με Δωροκάρτα.

14.4 Τα δώρα και οι προσφορές που βασίζονται στο συνολικό ποσό που πληρώθηκε είναι έγκυρα μόνο κατά την αγορά δωροεπιταγών και όχι κατά την εξαργύρωσή τους.

14.5 Κατά την εξαργύρωση δωροεπιταγών, τα δώρα με αγορές θα δίνονται μόνο εάν η αγορά είναι μέρος προωθητικής δραστηριότητας συγκεκριμένης μάρκας/κατηγορίας.

14.6 Κατά την εξαργύρωση δωροεπιταγών, δεν θα πιστώνονται πόντοι στην κάρτα Benefits.

14.7 Οι δωροεπιταγές που αγοράστηκαν σε κατάστημα ή online μπορούν να εξαργυρωθούν online και αντίστροφα.

14.8 Ισχύουν για 4 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς.

14.9 Η 10η Δεκεμβρίου 2018 είναι η τελευταία ημέρα πώλησης των δωροεπιταγών. Οι δωροεπιταγές που έχουν ήδη αγοραστεί, παραμένουν έγκυρες σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης τους.

15. Όροι και προϋποθέσεις δωροκάρτας

15.1 Οι Δωροκάρτες μπορούν να αγοραστούν από τα καταστήματα Holland & Barrett, BeautyLine, Yves Rocher και Beauty Store.

15.2 Οι Δωροκάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για αγορές από τα καταστήματα Holland & Barrett, BeautyLine, Yves Rocher και Beauty Store.

15.3 Το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για τη φόρτωση μιας Δωροκάρτας είναι €5 και το μέγιστο ποσό είναι €1.500.

15.4 Οι Δωροκάρτες μπορούν να εξαργυρωθούν μόνες τους ή σε συνδυασμό με μετρητά, πληρωμές με VISA.

15.5 Οι Δωροκάρτες δεν μπορούν να εξαργυρωθούν πλήρως ή μερικώς σε μετρητά ή να ανταλλαχθούν με άλλη Δωροκάρτα.

15.6 Τα δώρα και οι προσφορές που βασίζονται στο συνολικό ποσό που πληρώθηκε είναι έγκυρα μόνο όταν η Δωροκάρτα αγοράζεται και όχι όταν χρησιμοποιείται ως μέθοδος πληρωμής.

15.7 Κατά την πληρωμή με Δωροκάρτα, τα δώρα με αγορές θα δίνονται μόνο εάν η αγορά είναι μέρος μιας προωθητικής δραστηριότητας συγκεκριμένης μάρκας/κατηγορίας.

15.8 Οι πόντοι θα πιστώνονται στην κάρτα myBenefits όταν η Δωροκάρτα αγοράζεται. Κατά την πληρωμή με Δωροκάρτα, δεν θα πιστώνονται πόντοι στην κάρτα myBenefits.

15.9 Η Δωροκάρτα μπορεί να αγοραστεί χρησιμοποιώντας μετρητά, πιστωτική κάρτα ή με PayPal στην ιστοσελίδα www.hollandandbarrett.com.cy ή σε συνδυασμό αυτών.

15.10 Η Δωροκάρτα ισχύει για 1 έτος από την ημέρα που πιστώνεται.

15.11 Η Δωροκάρτα είναι έγκυρη μόνο με την παρουσίαση της Δωροκάρτας.

15.12 Κάτοχος της Δωροκάρτας θεωρείται το άτομο που έχει την κάρτα στα χέρια του.

15.13 Ο Όμιλος Papaellinas δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια της Δωροκάρτας.

15.14 Ληγμένες/χαμένες/κατεστραμμένες Δωροκάρτες δεν μπορούν να εξαργυρωθούν.

15.15 Οι Δωροκάρτες ή τα χρήματα που έχουν πιστωθεί σε αυτές δεν μπορούν να ακυρωθούν/ανακληθούν ή να μεταφερθούν με οποιονδήποτε τρόπο.

15.16 Μπορείτε να ελέγξετε το υπόλοιπο των πόντων της Δωροκάρτας σας online, επισκεπτόμενοι την ενότητα 'Ο Λογαριασμός σας' στην ιστοσελίδα www.hollandandbarrett.com.cy.