Τρουφάκια καραμέλας με σκόνη κολλαγόνου

Τρουφάκια καραμέλας με σκόνη κολλαγόνου

Φτιάξε τα πιο νόστιμα και παράλληλα υγιεινά τρουφάκια με κολλαγόνο και γεύση καραμέλας!

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά

Μερίδα: 8 τρουφάκια

ΥΛΙΚΑ

  • 2 κουταλιές Dose & Co Dairy Caramel Creamer (link: https://www.hollandandbarrett.com.cy/products/campaigns/discover-dose-co/dose-co-dairy-free-collagen-creamer-caramel-340g)
  • 1 φλυτζάνι φοινίκια
  • 1 φλυτζάνι αμύγδαλα (ψιλοκομμένα)
  • 4 κουταλιές βούτυρο αμυγδάλου
  • Βανίλια
  • Μαύρη σοκολάτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από την μαύρη σοκολάτα) σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να σπάσουν αλλά να μην γίνουν τρίμμα
  2. Ξεκινούμε να πλάθουμε τα τρουφάκια σε μπαλίτσες
  3. Όταν είναι έτοιμες οι τρούφες, λιώνουμε τη μαύρη σοκολάτα σε μπεν μαρί
  4. Βουτάμε τις τρούφες στη λιωμένη σοκολάτα και τις αφήνουμε να στεγνώσουν μέχρι να σφίξει η σοκολάτα

Καλή απόλαυση!

 

Related articles